Σας απασχολεί η τιμή; Ρωτήστε μας!

Τηλεφωνήστε στο 6945429702

 

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε για χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα!

Best Partner

Best Partner

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ

Στο διπλανό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε πως το θερμομονωτικό επίχρισμα Αστρατεκ σταματά την μετάδοση της θερμοκρασίας απο το ηλεκτρικό μάτι στον πάγο. Αυτό το εύκολο πείραμα δείχνει την καταπληκτικές θερμομονωτικές ιδιότητες του υλικού μας.

Χρόνια έρευνας, μοναδική τεχνολογία και άπειρες εφαρμογές καθιστούν αυτό το προϊόν απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό και επιχείριση. Κατασκευαστικές κακοτεχνίες, προβληματικές ταράτσες, έλλειψη μόνωσης σωληνώσεων στα συστήματα θέρμανσης-ψύξης. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντιμετωπιστούν με το Αστρατεκ.

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ, ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΩΣ ΘΕΡΜΟΚΕΛΥΦΟΣ

Εκπληκτική Απόδοση

Το μονωτικό πολυμερές Αστρατέκ αποδίδει εκπληκτικά σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε επιφάνεια καταργώντας την μετάδοση θερμότητας.

Γρήγορη Εφαρμογή

Ο συνολικός χρόνος που χρειάζεται για να μονωθεί μία υγιής επιφάνεια είναι μόλις 48 ώρες!

Μεγάλη Αντοχή

Χάρη στη σύνθεσή του το Άστρατεκ προσφέρει μονάδική προστασία στην επιφάνεια που διαρκεί πάνω από 15 χρόνια αποδίδοντας 100%

Οικολογική Σύνθεση

Το θερμομονωτικό Άστρατεκ δεν περιέχει τοξικές ή επικίνδυνες για την υγεία ουσίες και διαλύεται με απλό καθαρό νερό βρύσης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μείωση απωλειών

Το θερμομονωτικό υλικό Αστρατεκ ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες προσφέροντας εξοικονόμηση σε έξοδα θέρμανσης αλλά και ψύξης που αγγίζουν το 50%

Άριστη Πρόσφυση

Το Αστρατεκ μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ως αποτέλεσμα το υλικό είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε είδος κατασκευής που χρίζει μόνωσης.

Μικρό Πάχος

Η τελική στρώση του Αστρατεκ έχει πάχος μόλις 1-1,5 χιλιοστό σε τοιχοποιία δίνοντας έτσι την δυνατότητα μόνωσης, χωρίς απώλεια εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων.

Ελαστομερές

Η ευκαμψία του υλικού παραμένει ακόμα και όταν στεγνώσει και αποκτήσει την τελική του υφή αποτρέποντας έτσι τις μελλοντικές μικρορογμές.

Θερμοκρασίες απο -60, +180

Το μονωτικό Αστρατεκ χάρη στη σύνθεσή του αντέχει σε σταθερές θερμοκρασίες επιφανειών από -60 έως +180 βαθμών Κελσίου.

IR - UV Προστασία

Η αντανάκλαση της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (UV) φτάνει το 95% και της υπέρυθρης (IR) το 85%, προσφέροντας θερμομόνωση και προστασία στις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται.

Θερμογέφυρες

Ξεχάστε τα προβλήματα υγροποίησης τοίχων και μαρμάρων. Το Άστρατεκ καταργεί αποτελεσματικά οποιεσδήποτε θερμογέφυρες λύνοντας τα προβλήματα που προκαλούν.

Εσωτερική Χρήση

Η υγρή θερμομόνωση μας μπορεί να εφαρμοστεί εσωτερικά, έχοντας το ίδιο και σε μερικές περιπτώσεις και καλύτερο αποτέλεσμα. Μονώστε το διαμέρισμα σας σήμερα χωρίς άδειες και προβλήματα.

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΣΤΡΑΤΕΚ

Κτήρια – Κατασκευές

Βιομηχανία – Ειδικές Εφαρμογές

Αυτοκίνητο Σκάφος

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΤΡΑΤΕΚ

1W

Θερμική Αγωγιμότητα (0.0012 W/m2/C)

1lt/1m2

Ελάχιστη Καλυπτικότητα (υφή της επιφάνειας και τρόπος εφαρμογής)

24h

Χρόνος Στεγνώματος ανα Στρώση με μέση θερμοκρασία 10C

5%-10%

Αραίωση με Καθαρό Νερό Βρύσης

Το Αστρατέκ είναι παχύρρευστο υλικό που θυμίζει έτοιμο ακριλικό στόκο. Ως αρχική μορφή μπορεί να εφαρμόζεται αναραίωτο με σπάτουλα. Διαφορετικά δέχεται αραίωση 7-10% για την χρίση με το πινέλο η μηχάνημα airless.

Η πιο συνηθισμένη εφαρμογή για εσωτερική θερμομόνωση ειδικά στα διαμερίσματα, είναι η εφαρμογή με σπάτουλα. Το Αστρατεκ εφαρμόζεται αναραίωτο ύστερα απο καλό ανακάτεμα.

Η εφαρμογή με Μηχάνημα Ψεκασμού Airless είναι ο βασικός τρόπος εφαρμογής για το μονωτικό Αστρατεκ, ειδικά όταν πρόκειται για εφαρμογές μεγάλης επιφάνειας.

Η εφαρμογή με πινέλο είναι ο κλασσικός τρόπος που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις μόνωσης μικρών επιφανειών ή σωληνώσεων.

Η Θεσσαλονίκη μπορεί να θεωρηθεί μητρόπολη των Βαλκανίων με πλούσια εμπειρία στον κατασκευαστικό και στον τεχνικό τομέα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές κατασκευαστικές εταιρίες και εταιρίες ανακαινίσεων έχουν την Θεσσαλονίκη ως βάση τους. 

Ήδη από τη δεκαετία του 50' ξεκινάει μια ραγδαία ανάπτυξη η οποία είχε συνεχώς ανοδικές τάσεις με αποκορύφωμα τη δεκαετία του 2000. Η Θεσσαλονίκη έζησε έναν μοναδικό ρυθμό ανοικοδόμησης. 

Πλέον οι εταιρίες του τεχνικοκατασκευαστικού κλάδου έχουν την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία για να καλύψουν τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. 

Η εταιρία μας, Best Partner, είναι μία πρωτοποριακή κατασκευαστική εταιρία ανακαινίσεων η οποία διαθέτει πλούσια εμπειρία και έχει να επιδείξει ένα πλούσιο portfolio. Η κυρία δραστηριοποίηση της είναι στη Θεσσαλονίκη και στα περίχωρα της.

Επιπλέον λόγω της τουριστικής ανάπτυξης η Best Partner έχει δραστηριοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και στον χώρο της Χαλκιδικής

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να πληροφορηθείτε σε σχέση με οποιοδήποτε κατασκευαστικό θέμα σας αφορά. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις οι οποίες αντέχουν στον χρόνο και έχουν δοκιμαστεί.

 

Sunday, 17 March 2013 19:40

Ремонт под ключ

Written by

Добро пожаловать на сайт строительной компании

Best Partner в Греции (г.Салоники)!


Наш основной вид деятельности: ремонт квартир, офисов, магазинов и нежилых помещений в северной Греции, включая полуостров Халкидики.

Наша команда состоит из специалистов в области отделочных работ,  постоянно изучающих новые технологии, регулярно проходящих  аттестацию, тем самым повышая свою квалификацию.  

Мы выполняем разные виды ремонтов :

 • Косметический — восстановление внешнего вида без вмешательства в конструкцию.
 • Текущий — ремонт с целью восстановления исправности (работоспособности), а также поддержания эксплуатационных показателей.
 • Капитальный — предполагает разборку и ревизию конструкции с целью выявления скрытых неисправностей и оценки ресурса деталей, замену не только неисправных деталей, но и деталей, выработавших свой ресурс. Такой ремонт предполагает большой объём работ и значительные расходы.
 • Евроремонт —  ремонт  квартир, зданий и сооружений с использованием  материалов и приёмов ремонта высочайшего или высококачественного уровня                                  

Спектр наших услуг:  ремонт квартиры под ключ,  ремонт дома под ключ, ремонт офисов под ключ, отделка помещений. 

→ Работы из гипсокартона.

→ Шпаклёвка стен и потолков  (декаративная шпаклёвка: венецианская и т.д.)

→Малярные работы (покраска окон и дверей, окрашивание стен и потолков, покраска радиаторов,отопления и труб).                                                                                                                      

→ Укладка плитки (выравнивание полов цементно-песчанной стяжкой)

→ Укладка ламината или паркетной доски.

→ Штукатурка потолков и стен, выравнивание плоскостей под правила.

→ Поклейка обоев и фотообоев.

→ Демонтаж электропроводки.  Перенос существующих электрических и телефонных розеток или  полная замена электропроводки как в отдельных так и во всех помещениях.

→Ремонт ванной комнаты под ключ.

→ Остекление помещений.

→ Ремонт фасадов (системы теплоизоляции фасадов).

→ Демонтаж старых перегородок и постройка новых.

→ Изготовление, доставка и монтаж кухонной мебели.                                                              

Мы готовы проконсультировать вас по любому вопросу, а также составить индивидуальный дизайн-проект для ремонта под ключ.

 

Мы говорим по-русски. Контактные телефоны:  

моб. +30 6945 429 702  Албанис  Георгий                                 

моб. +30 6972 812 413   Халкониди Андрей  

Магазин строительных материалов: 2310.869.804. 

 

Tuesday, 30 November 2010 09:26

Μάρμαρα

Written by

Μήπως τα μάρμαρα σας μοιάζουν παλιά και θαμπά; Θα χαρείτε να μάθετε οτι υπάρχει ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος να τους δώσετε την λάμψη που είχαν στην αρχή. Η εταιρία BestPartner αναλαμβάνει το γυάλισμα, την κρυσταλοποίηση και την αδιαβροχοποίηση των μαρμάρων σας διαθέτοντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε οτι το μάρμαρο, είναι μια φυσική πέτρα, έτσι  δεν θεωρειται ποτέ παλιό. Η εταιρία μας διαθέτει τις πιο σύγχρονες διαμαντομηχανές και γυαλίζει τα μάρμαρα σας σχεδόν τρεις φορές πιο γρηγορα απο τις συμβατικές μηχανές.

 

Tuesday, 30 November 2010 09:25

Διακοσμητικές πέτρες

Written by

Οι διακοσμητικές πέτρες ή αλλιώς τεχνητές πέτρες και τα διακοσμητικά τούβλα κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στο ελληνικό σπίτι.

Φέρνοντας στο μυαλό μας συνειρμικά παραδοσιακά τοπία και κατασκευές μπορούν να αλλάξουν πλήρως το στυλ ενός σπιτιού ή και ενός καταστήματος. Πιστεύουμε οτι είναι ένας οικονομικός τρόπος για να μεταμορφώσετε εύκολα και γρήγορα κάποιον τοίχο ή ένα δωμάτιο ή ένα κτίριο.

Μπορεί να τοποθετηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά και προσφέρει και πρακτικά πλεονεκτήματα όπως η προστασία απο την υγρασία και η θερμομόνωση.

Εμείς αναλαμβάνουμε , να σας βοηθήσουμε στην καταλληλότερη επιλογή πέτρας ή τούβλου και στη συνέχεια να την τοποθετήσουμε γρήγορα και οικονομικά.

 

Tuesday, 30 November 2010 09:24

Ελαιοχρωματισμοί

Written by

Σκεφτείτε, εμπνευστείτε, και εμείς απλά θα το εκτελέσουμε! Μπορείτε να διαλέξετε επίσης απο μια μεγάλη ποικιλία τεχνοτροπιών.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πως χαρακτηρίζει τους ανθρώπους η ψυχολογία, βάση των χρωμάτων που προτιμούν και που αποφεύγουν:

Λευκό

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: αθωότητα, αγνότητα, καθαρότητα, νεότητα, αλήθεια, απλότητα, ανυπαρξία, μοναδικότητα. Για μερικές κουλτούρες, το λευκό είναι το χρώμα του θανάτου και του πένθους.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: περισσότερο ενδιαφέρον για τον ρεαλισμό, αρνούνται να αποδεχτούν ότι δεν μπορεί να εξηγήσει η λογική. Γνωρίζουν και αποδέχονται τα ελαττώματά τους, αλλά δεν επιθυμούν να τα διορθώσουν.

 

Κίτρινο

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: ζωντάνια, ενεργητικότητα, ευτυχία, περιέργεια, εναλλαγή, προσαρμοστικότητα, ευελιξία, πρόοδο, διασκέδαση, επικοινωνία.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: απογοητεύονται εύκολα, προσπαθούν να εξηγήσουν τα συναισθήματα με την λογική, δεν αποκλείεται να αδιαφορούν για την φιλοσοφία και την γνώση σε βάθος.

 

Πορτοκαλί

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: διασκέδαση, άνεση, αφθονία, απόλαυση, θέρμη, κοινωνικότητα, δυναμισμό, ανεξαρτησία.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: υλισμό, ανεκτικότητα, είναι πιθανό να έχουν καταπιεσμένα σεξουαλικά συναισθήματα ή άλλα συναισθήματα σχετικά με την απόλαυση της ζωής.

 

Κόκκινο

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: πάθος, σεξουαλικότητα, ενεργητικότητα, αυθορμητισμό, διέγερση, επιθετικότητα, δύναμη, κίνδυνο, φιλοδοξία, επαναστατικότητα.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: υπερβολική ενεργητικότητα και αυθορμητισμό, κυκλοθυμία, εγωκεντρισμό, ή να έχουν έντονο πρόβλημα να συναναστραφούν με ανθρώπους που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν αποκλείεται να έχουν φοβίες που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αντιμετωπίσουν και να απορρίπτουν την ίδια τους την δυναμικότητα.

Φούξια

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: αυτογνωσία, δυνατά μα και ελεγχόμενα πάθη και συναισθήματα, τόλμη, φιλοδοξία.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: αδιαλλαξία ή/και έντονα αρνητικά συναισθήματα όπως ζήλια. Δεν αποκλείεται να δυσκολεύονται να εκφράσουν τα βαθιά τους συναισθήματα.

Ροζ

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: θηλυκότητα, τρυφερότητα, αθωότητα, νεότητα.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: δυσκολία να συμβιβαστούν με την θηλυκή τους πλευρά και να εκφράσουν συναισθήματα τρυφερότητας.

Πράσινο

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: ειρήνη, ανάπαυση, ελπίδα, άνεση, θαλπωρή, γαλουχία, αρμονία.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: προτίμηση στην ανεξαρτησία και την αυτοβελτίωση παρά στην αφοσίωση και την οικογενειακή ζωή. Είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να ανοιχτούν και να δοθούν ολοκληρωτικά σε έναν άλλο άνθρωπο.

Τιρκουάζ

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: εσωστρέφεια, αναγέννηση, καινοτομία, πρόοδο, ανθρωπιά, απέχθεια στους περιορισμούς.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: αναζήτηση για σταθερότητα και ασφάλεια, κυρίως μέσα από την οικογένεια. Διστάζουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο.

Μπλε

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: ψυχραιμία, ονειροπόληση, ειρήνη, ανάπαυση, αφοσίωση, οργάνωση, λογική, νοσταλγία, αλήθεια. Το σκούρο μπλε χαρακτηρίζει μελαγχολία.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: πειθαρχία και εργατικότητα. Έχουν αποφασίσει το τι θέλουν από την ζωή τους και αρνούνται να αποκλίνουν από αυτόν τους τον στόχο έστω και στο ελάχιστο.

Βιολετί & Μοβ

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: πνευματικότητα, εσωτερισμό, θρησκεία, μυστήριο, ηθική, αυτοθυσία. Οι σκούρες αποχρώσεις χαρακτηρίζουν κατάθλιψη και πένθος.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: σοβαρότητα ίσως και κυνισμό, απόρριψη σε οτιδήποτε δεν εξηγείται επιστημονικά και λογικά. Παρατηρείται μια εντυπωσιακή απουσία ονείρων και ρομαντισμού.


Καφέ

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: πρακτικότητα, σταθερότητα, απλότητα, αφοσίωση. Οι σκούρες αποχρώσεις, αν και «ζεστές»,  χαρακτηρίζουν κατάθλιψη και μεροληψία.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: αποστροφή στην ρουτίνα και την ήσυχη ζωή, αδιαφορία για την αίσθηση ότι κάπου ανήκει.

Γκρί

Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: διακριτικότητα αλλά και αδιαφορία, αδιαλλαξία.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: αποστροφή στην διπλωματία και τα έξυπνα ρητορικά τεχνάσματα. Προτιμά την ευθύτητα ακόμα κι αν μερικές φορές γίνεται ενοχλητική, εκνευριστική, σκληρή.

Μαύρο
Άνθρωποι που το προτιμούν χαρακτηρίζονται από: σοβαρότητα, μυστικοπάθεια, κατάθλιψη, θάνατο, πένθος, μοναχικότητα.
Άνθρωποι που το αποφεύγουν χαρακτηρίζονται από: φοβία για το άγνωστο, επιθυμία για απελευθέρωση από οτιδήποτε τους δίνει αίσθηση εξάρτησης, τους παρεμποδίζει, τους «δένει».

Πως επηρεάζουν τα χρώματα το φυσικό σώμα και την ψυχολογία του ανθρώπου:

 

Τί είναι οικολογικό χρώμα

 

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ…


Ο άνθρωπος ασέλγησε στη φύση και στους πόρους της με την βιομηχανική έκρηξη των τελευταίων 150 χρόνων και τώρα, έχοντας αρχίσει να καταλαβαίνει - ίσως όχι ακόμη σε βάθος - τα προβλήματα που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια έχει ξεκινήσει να αναζητά  διορθωτικές κινήσεις.
Οι καταναλωτές συνειδητοποιούν ότι η στάση τους απέναντι στο περιβάλλον πρέπει να διαφοροποιηθεί και να αρχίσουν να σέβονται τη φύση και τους πόρους της.
Οι επιχειρήσεις αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι οι δραστηριότητές τους επηρεάζουν σε πολλές περιπτώσεις το περιβάλλον και ότι είναι υπεύθυνες για την αντιμετώπιση των  προβλημάτων που δημιουργούν.


ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ…


Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιέλαβαν στη συνθήκη του Μάαστριχ την προστασία του περιβάλλοντος στους στόχους της ενιαίας Ευρώπης, έχοντας υπόψη ότι η αειφόρος οικονομική ανάπτυξη είναι αδύνατη χωρίς το σεβασμό του περιβάλλοντος.
Στόχος είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η διακίνηση προϊόντων που επιβαρύνουν λιγότερο το περιβάλλον σε όλο τον κύκλο της ζωής τους.
Με αυτό το γνώμονα, τέθηκε σε εφαρμογή τον Μάρτιο του 1992 το Κοινοτικό Σύστημα Απονομής Οικολογικού Σήματος (EEC Regulation 880/1992), το οποίο έρχεται με βάση τεκμηριωμένα, αντικειμενικά και επιστημονικά κριτήρια να αξιολογήσει εάν ένα προϊόν είναι οικολογικό ή όχι.
Στόχος είναι τα Οικολογικά προϊόντα να μην υστερούν ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά  και την απόδοσή τους.
To πλαίσιο αυτό είναι εθελοντικό, έχει στόχο να καλύψει όσο το δυνατό περισσότερες κατηγορίες προϊόντων και τα κριτήρια θα πρέπει να επαναξιολογούνται κάθε πέντε χρόνια.
Κάθε προϊόν που ικανοποιεί τα κριτήρια, πιστοποιείται με το ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.
Μόνο κάθε προϊόν που φέρει το οικολογικό σήμα, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ!

 

Χρώμα και ΧώροςΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ


Aν η οροφή ειναι πολύ χαμηλή....
... βάψτε κάθετες ρίγες …
..ή χρησιμοποιήστε φωτεινό λευκό χρώμα
που δημιουργεί μία αίσθηση αύξησης του ύψους

Aν αισθάνεστε οτι η οροφή σας είναι πολύ ψηλά....
... χρησιμοποιήστε σκούρες αποχρώσεις στους τοίχους και πιο σκούρες για το ταβάνι.
... ή χωρίστε οριζόντια την επιφάνειά σας σε δύο μέρη και βάψτε τα σε διαφορετικές αποχρώσεις.
... ή «κατεβάστε» την οροφή, βάφοντας με την ίδια απόχρωση 10 –15 εκατοστά στο πάνω μέρος του τοίχου.

Αν επιθυμείτε να «μεγαλώσετε» το χώρο σας...
... χρησιμοποιήστε ανοιχτές αποχρώσεις και μην κάνετε μεγάλες αντιθέσεις.
... ή ζωγραφίστε ένα εξωτερικό τοπίο, το οποίο θα βοηθήσει τους τοίχους να «απομακρυνθούν».

Αν θέλετε να «φαρδύνετε» ένα στενόμακρο χώρο...
... χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για τις μεγάλες πλευρές του χώρου και σκούρες αποχρώσεις για τις στενές.

Αν επιθυμείτε να «μικρύνετε» το χώρο σας...
... χρησιμοποιήστε σκούρες, ζεστές αποχρώσεις και δημιουργείστε μεγάλες αντιθέσεις.
... ή δημιουργήστε στον τοίχο σας ένα μεγάλο παράθυρο και βάψτε το σε απόχρωση με μεγάλη αντίθεση από τον υπόλοιπο χώρο.

Αν θέλετε ο χώρος σας να μοιάζει πιο στενός ...
... χρησιμοποιήστε σκούρες αποχρώσεις για τις μεγάλες πλευρές του χώρου και ανοιχτόχρωμες–φωτεινές αποχρώσεις για τις στενές.

 

Χρώμα & Φωτισμός


Όταν διαλέγετε απόχρωση για εξωτερικό χώρο, πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόχρωση παρουσία ηλιακού φωτός φαίνεται πιο ανοιχτή. Διαλέξτε σκουρότερη απόχρωση.
Όταν διαλέγετε απόχρωση για εσωτερικό χώρο πρέπει να γνωρίζετε ότι οι σκιές και η απουσία άπλετου φωτός κάνουν την απόχρωση να φαίνεται πιο σκούρα και πιο γκρίζα. Διαλέξτε ανοιχτότερη απόχρωση.
ΣΤΙΛΠΝΟΤΗΤΑ (ΓΥΑΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ
Η αντίληψη που έχει το ανθρώπινο μάτι για μία απόχρωση, μπορεί να επηρεαστεί από τη στιλπνότητά του. Αλλά και η στιλπνότητα ενός χρώματος επηρεάζεται από την υφή και το πορώδες της επιφάνειας καθώς και από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες.
Τα στιλπνά (γυαλιστερά) χρώματα ανακλούν σε μεγάλο βαθμό το φως, αποκαλύπτοντας κάθε ατέλεια της επιφάνειας, ενώ δεν απορροφούν ρύπους και καθαρίζονται εύκολα.

Στα σατινέ και ημιμάτ υπάρχει συγκερασμός των ιδιοτήτων των γυαλιστερών και ματ, χωρίς ακρότητες δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο. Καθαρίζονται εύκολα και αποτελούν πολύ καλή λύση για τη βαφή χώρων που υπάρχουν παιδιά ή όπου υπάρχει έντονη καταπόνηση από τη χρήση.

Τα ματ ανακλούν το φως σε μικρό βαθμό και καταφέρνουν να καλύπτουν τις ατέλειες της επιφάνειας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ :
Σε ορισμένες σκούρες αποχρώσεις ενδέχεται να απαιτούνται περισσότερες στρώσεις για να επιτευχθεί πλήρης κάλυψη. Στις περιπτώσεις αυτές, για να αποφύγετε επιπλέον στρώσεις αλλά και για να μειώσετε το κόστος, προτείνουμε να χρησιμοποιείτε σαν πρώτη στρώση μία πιο ανοιχτή απόχρωση της ίδιας σελίδας (ίδιος τόνος) που παράγεται από πιο καλυπτική βάση ή γκρι απόχρωση S 1502 από τη σελίδα 112 από τις ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ (ΒΕΝΤΑΛΙΑ) της VECHRO ή κατάλληλο γκρι αστάρι.
ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Mεταμέρεια είναι το φαινόμενο κατά το οποίο δύο επιφάνειες φαίνονται να έχουν το ίδιο χρώμα, όταν τις παρατηρούμε υπό συγκεκριμένες συνθήκες και διαφορετικό όταν οι συνθήκες αυτές αλλάξουν. Αυτό μπορεί να οφείλεται:
Στη διαφορετική υφή των επιφανειών, γιατί έτσι επηρεάζεται η ποσότητα του ανακλώμενου φωτός που φτάνει στον παρατηρητή από τα δύο δείγματα.
Σε διαφορετικό φωτισμό.
Σε συνδυασμό παραγόντων με αποτέλεσμα να παρατηρείται το φαινόμενο όταν η επιφάνεια βρίσκεται σε μακρυνή ή κοντινή απόσταση.

 

Αρμονία Χρωμάτων


Η βαφή και προστασία των εξωτερικών επιφανειών αποτελεί μία σπουδαία οικονομική, αισθητική αλλά και συναισθηματική επένδυση !
Ο χρωματικός οδηγός Αρμονία Χρωμάτων σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων συστημάτων βαφής και προστασίας σε συνδυασμό με μία μοναδική συλλογή χρωματικών προτάσεων και ιδεών, δίνοντας ζωή σε κάθε όνειρο, φαντασία, συναίσθημα και δημιουργία !
Αντλήστε πολύτιμη γνώση για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία πριν το βάψιμο, έξυπνες συμβουλές για την επίλυση προβλημάτων και εμπιστευτείτε τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα VECHRO, για την αποτελεσματική βαφή και προστασία των εξωτερικών επιφανειών του σπιτιού σας.
Ζήστε με χρώμα
Ζήστε με πάθος
Ξεχωρίστε με VECHRO !

Η κατηγορία Παραδοσιακά και Μοναδικά του Χρωματικού Οδηγού Αρμονία Χρωμάτων σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να επιλέξετε απόχρωση μέσα από τα φρέσκα χρώματα της Άνοιξης, του νησιώτικου Καλοκαιριού και των παραδοσιακών αρχοντικών.
Μοναδικές διακοσμητικές πινελιές στον καμβά κάθε εποχής !
Η κατηγορία Μοντέρνα με ΄Αποψη του Χρωματικού Οδηγού Αρμονία Χρωμάτων σας παραπέμπει στα αέρινα χρώματα των ονείρων σας, στις απέριττες και διακριτικές πινελιές της σύγχρονης πόλης.
Μοντέρνο, μινιμαλιστικό, αλλά πάντοτε Χρώμα με Άποψη !
Η κατηγορία Κλασικά και Διαχρονικά του Χρωματικού Οδηγού Αρμονία Χρωμάτων σας βοηθάει να ανακαλύψετε τα ζεστά χρώματα της φύσης και να στολίσετε το σπίτι σας αισθητικά και συναισθηματικά.
Καθαρές, κλασικές αποχρώσεις, πάντοτε διαχρονικές !
Η τελευταία κατηγορία Ξύλο και Πέτρα, η οποία και ολοκληρώνει το Χρωματικό Οδηγό Αρμονία Χρωμάτων σας προκαλεί να "παίξετε" με το ξύλο και την πέτρα, δύο αέναα φυσικά δομικά υλικά. Είναι ανάμεσά μας !
Δώστε τους φροντίδα, ζωντάνια και τονίστε τη φυσική τους ομορφιά !
Εμπιστευτείτε την προστασία και διακόσμηση του εξωτερικού του σπιτιού σας, στην κορυφαία ποιότητα των προϊόντων VECHRO.
Ο Χρωματικός Οδηγός Αρμονία Χρωμάτων προσφέρει μία μοναδική συλλογή συνδυασμών αποχρώσεων, που διατίθενται σε σειρά προϊόντων της VECHRO.
Αναζητήστε τις επώνυμες αποχρώσεις στα επιλεγμένα χρωματοπωλεία που διαθέτουν το σύστημα χρωματισμού ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

 

Χρωματολόγιο Πεταλούδα


Το Χρωματολόγιο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είναι ένα σύνθετο χρωματολόγιο, το οποίο εμπεριέχει και ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ, όσον αφορά τις Σειρές Βερνικοχρωμάτων  SMALTOLUX, GUMILAK και CORROLUX,  αλλά και ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ που μπορούν να παραχθούν με το Σύστημα Δημιουργίας ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ της VECHRO, στα χρωματοπωλεία.
ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ
Μία μεγάλη συλλογή προσεγμένων αποχρώσεων που μπορούν να μεταμορφώσουν τους προσωπικούς σας εσωτερικούς χώρους, αλλά και την εξωτερική όψη των σπιτιών σας.
Παπάγια, Πιρουέτα, Σιέστα και Σορμπέ είναι μερικές μόνο από τις ποικίλλες αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε για να αλλάξετε την όψη των σπιτιών σας, αλλά και την ψυχολογία σας!

ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ
Μία σειρά αποχρώσεων που σας "ταξιδεύουν" σε μακρινά νησιά και εξωτικά τοπία.
Ελατόδασος, Ζαφείρι, Λάπις και Μεσόγειος είναι μερικές μόνο από τις ποικίλλες αποχρώσεις που μπορείτε να διαλέξετε για να ομορφύνετε τους χώρους σας, αλλά και την καθημερινή ζωή σας!

 

Χρώματα της Φύσης


Πλήθος χρωμάτων και αποχρώσεων, πρωτότυποι συνδυασμοί και αίσθηση των κυρίαρχων τάσεων της εποχής είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Χρωματικού Οδηγού της VECHRO, ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
Τα ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ προσφέρουν μία μοναδική συλλογή αποχρώσεων δίνοντας ζωή σε κάθε όνειρο,φαντασία,συναίσθημα και δημιουργία. Πηγή της έμπνευσης η φύση και οι εναλλαγές χρωμάτων της.Επιλέξτε αποχρώσεις μέσα από ένα πολύχρωμο ταξίδι στις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ.
ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ!
ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΜΕ VECHRO!
Αφήστε τα χρώματα της ΑΝΟΙΞΗΣ να σας συναρπάσουν!

Διαλέξτε ανάμεσα σε αποχρώσεις φρέσκες και δροσερές. Επιλέξτε τις ιδανικές διακοσμητικές πινελιές από μια εποχή γεμάτη ζωή και κίνηση!
Γεμίστε το σπίτι σας με το φως του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Νιώστε το άρωμα του υάκινθου και της μαστίχας,ζήστε την αίσθηση του καλοκαιριού! Ταξιδέψτε σε κόσμους λαμπερούς με χρώματα ονειρικά και αέρινα!
Διαλέξτε από την παλετα του ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ!

Αφήστε τα χρώματα των φθνιπωρινών φύλλων να πλημμυρίσουν το χώρο σας. Επιλέξτε ανάμεσα στη διακριτική πέρλα και το γλυκό μάνγκο, τη μοναδική σαβάνα και τη ζεστή φλαμουριά για να δημιoυργήσετε ένα ευχάριστο και φιλικό χώρο!
Απολαύστε τη ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ θαλπωρή του σπιτιού!

Τυλίξτε την καθημερινή σας ζωή σε ένα πέπλο χρωμάτων! Διαλέξτε για το χειμώνα χρώματα ζεστά και απαλά, χρώματα που ομορφαίνουν τις ιδαίτερές σας στιγμές στο σπίτι!Οικολογικά Βερνίκια και Βερνικοχρώματα

Τώρα υπάρχει τρόπος να βάψουμε τις Ξύλινες και Μεταλλικές Επιφάνειες χωρίς διαλύτες και μυρωδιές!!!
SMALTOXYL HYDRO - ΒΕΡΝΙΚΙΑ  ΝΕΡΟΥ - Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ
Αποχρώσεις όπως η ΚΑΣΤΑΝΙΑ 36, το ΜΑΟΝΙ 39, το ΤΙΚ 33 ή ο ΩΚΕΑΝΟΣ 37 δίνουν ζωντάνια στα καινούρια, αλλά και στα πιο παλιά ξύλα του σπιτιού σας!!
Τα Οικολoγικά Άοσμα Βερνίκια Νερού για τα ΞΥΛΑ αποτελούν την ιδανική λύση για χώρους που κατοικούνται, εξασφαλίζοντας ένα όμορφο, υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον. Αναπνέουν, είναι Αδιάβροχα με ειδικά φίλτρα UV που εξασφαλίζουν μακροχρόνια προστασία. Ακολουθούν τις συστολές και διαστολές του ξύλου χωρίς να ξεφλουδίζουν και προστατεύουν από την ανάπτυξη σηπτικών και χρωστικών μυκήτων. Ομορφαίνουμε το σπίτι μας και προστατεύουμε το περιβάλλον μας.!
SMALTOLUX HYDRO - ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ  -  ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Αποχρώσεις όπως η ΕΜΠΝΕΥΣΗ 552,  η ΔΥΝΑΜΗ 554, η ΦΡΕΣΚΑΔΑ 558 ή η ΓΑΛΗΝΗ 555 δίνουν άλλη χρωματική διάσταση  στα ξύλα και μέταλλα του σπιτιού σας !!
Τα Οικολογικά Άοσμα Βερνικοχρώματα Νερού (Οικολογικές Ριπολίνες Νερού) αποτελούν την ιδανική λύση ενάντια στο κιτρίνισμα με το πέρασμα του χρόνου. Προσφέρουν βελούδινη επιφάνεια διατηρώντας τη φωτεινότητα του χρώματος και μακροχρόνια προστασία. Διατίθενται και σε γυαλιστερό και σε σατινέ, ανάλογα με τις επιλογές σας.
Όλα τα οικολογικά χρώματα VECHRO υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας και μετά το 2011, με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε οργανικούς πτητικούς διαλύτες (ΠΟΕ/VOC).
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ - ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

 

Χρωματικές Διαθέσεις VECHRO - Βεντάλια


Η VECHRO συνεργάστηκε με ειδικούς επιστήμονες του Σκανδιναβικού Ινστιτούτου Χρώματος για να δημιουργήσει για εσάς τη βεντάλια ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ. Η μοναδική αυτή συλλογή των αποχρώσεων έγινε με στόχο όχι απλά να ικανοποιήσει, αλλά να ξεπεράσει τις προσδοκίες διακοσμητών, αρχιτεκτόνων, επαγγελματιών ελαιοχρωματιστών, καταστημάτων πώλησης χρωμάτων αλλά και του τελικού καταναλωτή.
Οι αποχρώσεις αυτές διατίθενται από τη VECHRO σε μία σειρά προϊόντων και παράγονται με μεγάλη πιστότητα από το σύστημα ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

Καλωσορίσατε στον κόσμο του χρώματος!


Ο σύγχρονος άνθρωπος βρίσκεται σε μία έντονη, καθημερινή και συνεχώς αυξανόμενη κινητικότητα και διάσπαση. Θέλει να ξεφύγει, προσπαθεί να εκφράσει τη διαφορετικότητά του, την ανάγκη για συντροφικότητα ή να βρει στιγμές προσωπικής χαλάρωσης ή ακόμη και να κλειστεί στον εαυτό του. Προσπαθεί να χρωματίσει τη διάθεσή του!!!

Το χρώμα, μπορεί να εκφράσει διαθέσεις. Είναι μία έκφραση ύπαρξης. Επηρεάζει τη διάθεσή μας, ξυπνά και ξεκουράζει από την τύρβη της καθημερινότητας. Αποτελεί τρόπο εξωλεκτικής επικοινωνίας τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους συνανθρώπους μας.

Το χρώμα είναι φαντασία και συναίσθημα, κίνηση και δημιουργία, όνειρο και ρεαλισμός... δεν έχει όρια και διαστάσεις. Βρίσκεται στην ψυχή και το νου και ψάχνει κανάλια έκφρασης.

Η ΝΕΑ βεντάλια ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ που συνοδεύει το σύστημα χρωματισμού της VECHRO σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από ειδικούς με στόχο να σας βοηθήσει να εκφράσετε χρωματικά τη διάθεσή σας μέσα από την αρμονία ή την αντίθεση χρωματικών επιλογών. Βασίζεται στο σύστημα NCS, ένα μοντέρνο σύστημα που η χρήση του υιοθετείται σε όλο και περισσότερες χώρες του κόσμου.

Το σύστημα NCS είναι ένα λογικό σύστημα επικοινωνίας χρωμάτων, που περιγράφει την αντίληψη του ανθρώπινου ματιού για το χρώμα.

Στην βεντάλια αυτή περιέχονται 1000 αποχρώσεις. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται και 260 μοναδικές αποχρώσεις (ΑΠΑΛΑ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ) που σχεδιάστηκαν από τη VECHRO σε συνεργασία με την NCS, για να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις και προσδοκίες.
Αφήστε λοιπόν τον εαυτό σας να επιλέξει μέσα από ένα ταξίδι στα χρώματα του ουράνιου τόξου, στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, στα αέρινα χρώματα των ονείρων σας, στα ζεστά χρώματα του ηλιοβασιλέματος, στα ζωηρά χρώματα της Άνοιξης, στα παραδοσιακά χρώματα των παλιών αρχοντικών, στα γήινα χρώματα της φύσης.

Εμπιστευτείτε τις ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ της VECHRO!


ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ NCS;
Το σύστημα NCS περιγράφει ένα χρώμα βασιζόμενο στα έξι βασικά χρώματα που μπορεί να διακρίνει το ανθρώπινο μάτι: λευκό, μαύρο, κίτρινο(Υ), κόκκινο(R), μπλέ (B) και πράσινο (G), δίνοντας μία αριθμητική σχέση που συσχετίζει μία απόχρωση με τα βασικά αυτά χρώματα (βλ. NCS COLOR SOLID, π.χ η απόχρωση NCS με κωδικό S 2030-Y90R μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί ως εξής:
S : δεύτερη έκδοση χρωματολογίου NCS
2030: 20-Φωτεινότητα (20% μαύρο),
30-Βάθος χρώματος (30% χρώμα)
Y90R: Τόνος (εκφράζει το ποσοστό των δύο βασικών χρωμάτων στην απόχρωση, εδώ κίτρινο (Y) και κόκκινο (R) (Y90R σημαίνει ότι η απόχρωση έχει 10% κίτρινο και 90% κόκκινο).
Τα καθαρά γκρίζα χρώματα περιγράφονται μόνο με την αναλογία άσπρου – μαύρου:
S 0500-N: Λευκό
S 1000-N (10% μαύρο)
S 2000-N (20% μαύρο)
S 9000-N: Μαύρο

Ο ΚΥΚΛΟΣ NCS COLOR CIRCLE
Ο κύκλος NCS προκύπτει από οριζόντια τομή στο στερεό χώρο των χρωμάτων, όπου τα τέσσερα βασικά χρώματα βρίσκονται σε θέσεις αντίστοιχες με τα σημεία του ορίζοντα. Κάθε τεταρτοκύκλιο διαιρείται σε 100 βήματα καθένα από τα οποία διαφέρει δέκα ποσοστιαίες μονάδες στην αναλογία χρωμάτων από τα προσκείμενά του. Στον παραπάνω κύκλο φαίνεται ο τόνος Y90R με 10% κίτρινο και 90% κόκκινο. 

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ NCS COLOR TRIANGLE
Το τρίγωνο NCS είναι μία κάθετη τομή στο χώρο των χρωμάτων. Στην αριστερή πλευρά βρίσκονται οι γκρίζες αποχρώσεις από το λευκό ως το μαύρο και στη δεξιά η μέγιστη ποσότητα χρώματος στη συγκεκριμένη αναλογία Y90R. Οι αποχρώσεις που βρίσκονται στην ίδια σελίδα έχουν τον ίδιο τόνο (Y90R), αλλά διαφορετική ποσότητα χρώματος και μαύρου. Η απόχρωση που σημειώνεται, έχει 20% μαύρο και 30% χρώμα.
ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΕΝΤΑΛΙΑ!
Ταξιδέψτε στον κόσμο των χρωμάτων μέσα από τη συλλογή των 1000 αποχρώσεων της βεντάλιας ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.

Επιλέξτε το χρώμα που εκφράζει τη διάθεσή σας στο χώρο που βρίσκεστε και συνδυάστε το αρμονικά ή τολμηρά με κάποιο άλλο.

Αν πιστεύετε ότι ο συνδυασμός χρωμάτων είναι δύσκολο αντικείμενο, η βεντάλια ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε και να αλλάξετε γνώμη! Οι αποχρώσεις είναι ταξινομημένες σε έξι κατηγορίες.

Αν θέλετε ανοιχτόχρωμες-φωτεινές αποχρώσεις θα τις βρείτε στην κατηγορία ΑΠΑΛΑ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ.

Στην κατηγορία ΠΑΣΤΕΛ, θα βρείτε αποχρώσεις ζεστές και όχι έντονες.

Ψάξτε για αποχρώσεις γεμάτες ενέργεια στα ΖΩΗΡΑ.

Τα χρώματα της φύσης, στη συλλογή ΓΗΙΝΑ.

Στην κατηγορία ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, θα βρείτε τις αποχρώσεις των παλιών αρχοντικών και των νησιώτικων σπιτιών του Ιονίου και του Αιγαίου.

Στο τέλος της βεντάλιας, οι δικές μας μελετημένες ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ θα σας βοηθήσουν να κάνετε αρμονικούς, φυσικούς ή τολμηρούς συνδυασμούς και αντιθέσεις στο χώρο σας.

Κάθε κατηγορία αρχίζει με τους τόνους του κίτρινου διαγράφοντας τον κύκλο των χρωμάτων μέσα από τους τόνους του κόκκινου, του μπλε και του πράσινου.

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ;

Σε κάθε κατηγορία, οι αποχρώσεις είναι διατεταγμένες έτσι, ώστε η δημιουργία αρμονικών συνδυασμών και αντιθέσεων να είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα ευχάριστο.

Κάθε σελίδα περιέχει αποχρώσεις στον ίδιο τόνο και φωτεινότητα αλλά με διαφορετικό βάθος χρώματος.
Σε κάθε κατηγορία, αν κινηθούμε οριζόντια στις σελίδες, έχουμε ίδιο βάθος χρώματος και φωτεινότητα αλλά διαφορετικό τόνο.

Δύο αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους αν έχουν έστω κι ένα κοινό χαρακτηριστικό (φωτεινότητα, βάθος χρώματος ή τόνο).

 

ΠΟΥ & ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ


Στο τέλος της βεντάλιας υπάρχει ευρετήριο με τις περιεχόμενες αποχρώσεις ταξινομημένες με βάση τον κωδικό NCS ή VECHRO και δίπλα τη σελίδα όπου μπορείτε να τις βρείτε.

ΑΡΜΟΝΙΕΣ-ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

Δύο ή περισσότερες αποχρώσεις μπορούν να είναι αρμονικές, αρκεί να έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Το σύστημα NCS μάς βοηθάει να καταλάβουμε το χρώμα, να το αναλύσουμε, να το περιγράψουμε, να επικοινωνήσουμε μαζί του και το κυριότερο: Nα κάνουμε τους δικούς μας συνδυασμούς.

ΑΡΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Όλα τα χρώματα με τον ίδιο τόνο (αναλογία στα δύο βασικά χρώματα) π.χ R40B (60% κόκκινο, 40% μπλε) ή R80B (20% κόκκινο, 80% μπλε) μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τη διαφορετική φωτεινότητα και βάθος χρώματος (περιεκτικότητα σε μαύρο & χρώμα)

ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

Αρμονία μπορούμε να δημιουργήσουμε και με χρώματα με την ίδια φωτεινότητα και βάθος χρώματος (π.χ S 0520 5% μαύρο, 20% χρώμα) που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τον διαφορετικό τόνο (Y, Y50R, R30B, B10G, G30Y)

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η βεντάλια ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ εκτυπώνεται με την επιμέλεια και πιστότητα που εγγυάται μόνο το Scandinavian Color Institute (NCS). Κατά την εκτύπωση των αποχρώσεων επιτυγχάνεται εξαιρετικά υψηλή επαναληψιμότητα, το 99% των αποχρώσεων διαφέρουν χρωματικά λιγότερο από ΔΕ=0.6 Η στιλπνότητα των αποχρώσεων που απεικονίζονται στην βεντάλια είναι 17-21 μονάδες υπό γωνία παρατήρησης 60° .

πηγή: www.vechro.gr

 

Tuesday, 30 November 2010 09:24

Διακοσμητικά γύψινα

Written by

Είναι πολύ πιθανό να έχετε παρατηρήσει και να έχετε ζηλέψει τα διακοσμητικά γύψινα που έχουν ορισμένες κλασικές κατασκευές αλλά ακόμη και πιο μοντέρνες. H Best Partner διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία ώστε να είναι σε θέση να υλοποιήσει και τα διακοσμητικά γύψινα στην ανακαίνιση που θα κάνετε. Με την κατάλληλη τεχνική και με τη βοήθεια έμπερου διακοσμητή το γύψινο διακοσμητικό μπορεί να δώσει έναν πολύ ιδιαίτερο τόνο στο κτίριο σας. Είτε αυτό είναι σε κλασική, είτε σε νεοκλασική είτε ακόμη και σε μοντέρνα γραμμή.

Tuesday, 30 November 2010 09:24

Υδραυλικά

Written by

Η Best Partner διαθέτει άτομα έμπειρα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Αναλαμβάνουμε εργασίες όπως:

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

 • Κάθε είδους Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
 • Έλεγχο και Συντήρηση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
 • Εγκαυταστάσεις και Ανακαινίσεις Λουτρών και Κουζινών.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ --> ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 • Εγκαταστάση Κεντρικής Θέρμανσης με σιδηροσωλήνες, σωλήνες χαλκού και πλαστικές.
 • Έλεγχουμε, επισκευάζουμε, μετατρέπουμε, επεκτάσεις δικτύων
 • Συντήρησουμε Εγκαταστάσεις Κεντρικής Θέρμανσης
 • Αντικαθιστούμε σώματα καλοριφέρ τύπου ακαν τύπου πάνελ τύπου αλουμινίου και τύπου πετσετοκρεμάστρας.
 • Αντικαθιστούμε διακόπτες μονοσωλήνιου, διακόπτη εξωτερικού βρόγχου σώματος καλοριφέρ.

 

Tuesday, 30 November 2010 09:23

Ηλεκτρολογικά

Written by

Η εταιρία μας χάρη στην πολυετή πείρα της προσφέρει όλων των ειδών ηλεκτρολογικές εγκταταστάσεις. Το εξειδικευμένο προσωπικό της, έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας κάθε είδους ηλεκτρολογικές εργασίες.

Αναλαμβάνουμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε νέα και παλιά κτίρια. Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις γίνονται μόνο με έμπειρους αδειούχους ηλεκτρολόγους και εργατοτεχνικό προσωπικό.  Και βέβαια η ηλεκτρολογική εγκατάσταση γίνεται βάση μελέτης που δημιουργεί Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και με τη δική του επίβλεψη κατά την εγκατάσταση.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

 • Εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
 • Δομημένη καλωδίωση
 • Συστήματα θυροτηλεοράσεων & θυροτηλεφώνων
 • Μελέτες φωτισμού
 • Ειδικός φωτισμός

 

Tuesday, 30 November 2010 09:23

Τζάκια

Written by

Η κατασκευή ενός τζακιού δεν είναι απλή υπόθεση. Σίγουρα έχετε ακούσει για τζάκια που "δεν τραβάνε" ή δεν αποδίδουν. Επίσης η επιδιόρθωση του είναι μια εργασία που προκαλέι αναστάτωση. Έτσι καλό είναι απο την αρχή να γίνεται σωστή μελέτη και αποτελεσματική υλοποίηση.

Η εταιρία Best Partner διαθέτοντας ειδικευμένο προσωπικό, άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο είναι σε θέση να κατασκευάσει το τζάκι σας ή ακόμη και να το επιδιορθώσει ενώ εσείς θα είστε ήσυχοι για το εγγυημένο και ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να ζητήσετε να δείτε δείγματα κατασκευής τζακιών. Σας παρακαλούμε για οποιαδήποτε απορία σας να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Tuesday, 30 November 2010 09:23

Κουφώματα

Written by

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Συνθετικό κούφωμα, (περίπου 140εκ. πλάτος 210εκ. ύψος) 350€ (με μάρμαρο, στοκαρίσματα και βαψίματα αρμών)

Τα συνθετικά κουφώματα τα προτιμούν όλο και περισσότεροι καταναλωτές λόγω της χαμηλής τους τιμής αλλά και των τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν.

Το συνθετικό υλικό, γνωστό και ως PVC, είναι κακός αγωγός της θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι από τη φύση του είναι θερμομονωτικό υλικό οπότε είναι ιδανικό για  θερμομόνωση. Από πλευράς εφαρμογής των διαφόρων μερών του κουφώματος το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέλειο λόγω της μικρότερης σκληρότητας του PVC.

Η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να ανακυκλωθεί έως και εφτά φορές μέχρι να αχρηστευθεί κάτι που το καθιστά φιλικό προς το πεειβάλλον.

Τα σύγχρονα συστήματα πλαστικών κουφωμάτων – PVC έχουν υψηλή αντοχή στη φωτιά είναι απόλυτα στεγανά και αθόρυβα και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Το μόνο μειονέκτημα τους είναι ότι επειδή είναι πλαστικά αντιδρούν στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και μπορεί να παρουσιάσουν αλλοιώσεις στο χρώμα (κιτρίνισμα).

Τα πλαστικά κουφώματα - PVC συγκριτικά έχουν εύκολη τοποθέτηση και λόγω της στεγανότητας τους δεν “ιδρώνει” εσωτερικά το προφίλ πράγμα το οποίο μπορεί να παρουσιάσει ένα κούφωμα αλουμινίου.

Το πλεονέκτημα των πλαστικών κουφωμάτων – PVC είναι ο συνδυασμός τιμής, το εύκολο και μικρό κόστος συντήρησης και η μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

Tuesday, 30 November 2010 09:22

Σοβάτισμα

Written by

Τα επιχρίσματα (σοβάδες) είναι η επικάλυψη των τοίχων και του σκελετού (υποστυλώματα, δοκάρια, τοιχεία) με ένα ή περισσότερα στρώματα κονιάματος.

Τα επιχρίσματα αποτελούν σημαντικό στοιχείο αισθητικής και προστασίας των εξωτερικών επιφανειών των κτιρίων και ενισχύουν τη θερμομόνωση των κτιρίων.

Πρέπει να προσέξουμε κάποια σημεία για να επιτύχουμε καλή ενσωμάτωση του σοβά στην τοιχοποιία και αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων ρηγμάτωσης και αποσάθρωσής του. 

Tuesday, 30 November 2010 09:22

Επιχρίσματα

Written by

Επιχρίσματα

Η λέξη επίχρισμα είναι παράγωγο της λέξης επιχρίω που σημαίνει καλύπτω ή επενδύω.

Στον κατασκευαστικώ τομέα περιγράφει μαι τεχνική που εφαρμόζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια (με φυσικά υλικά). Κύριος στόχος της τεχνικής αυτής είναι να προστατεύει τα κτίρια απο ακραίες εξωτερικές συνθήκες. Επιπλέον τα επιχρίσματα αποτελούν μέσο το οποίο χρησιμοποιείται για την επίτευξη καλαίσθητου τελικού αποτελεσματος στον χώρο της κατασκευής κτιρίων. Τα τελευταία χρόνιααναπτύχθηκαν τεχνικές οι οποίες έχουν προσφέρει πολλά θετικά χαρακτηριστικά.

Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό (πρέσες σοβατίσματος, σκαλωσιές κτλ) και έχοντας εμπειρία 15 ετών στον χώρο της οικοδομής μπορύμε να παρέχουμε επιχρίσματα (σοβαντίσματα) με τη βεβαιότητα οτι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Πέρα απο το παραδοσιακό σοβάτισμα, οι έτοιμοι σοβάδες που χρησιμοποιεί η Best Partner , βασίζονται σε υψηλή τεχνολογία και διαθέτουν πλεονεκτήματα τα οποία ανατρεπουν τους συμβατικούς τρόπους σοβατίσματος.

Ο παραδοσιακός σοβάς χρειάζεται τέσσερα στάδια : πεταχτό, λάσπωμα, μάρμαρο, προεργασία βαψίματος. Οι έτοιμοι σοβάδες που χρησιμοποιούμε εφαρμόζονται είτε με το χέρι είτε με τη μηχανή και δίνουν τέλεια λείο αποτέλεσμα στο μισό χρόνο και επιφάνεια έτοιμη για βάψιμο.

Χρησιμοποιόντας αυτή τη μέθοδο σοβατίσματος βοηθούμε το περιβάλλον μιας και αποφεύγονται οι απώλειες υλικών , κερδίζουμε χρόνο, και κάνουμε οικονομία στα χρήματα μας ενώ συγχρόνως αυξάνουμε την πυροπροστασία του κτιρίου μας.

 

Tuesday, 30 November 2010 09:22

Ταπετσαρίες τοίχου

Written by

Η διακοσμητική πλέον χρησιμοποιεί ιδιαίτερα συχνά τις διακοσμητικές ταπετσαρίες τοίχου. Οι ταοετσαρίες τοίχου μπορούν και αλλάζουν ριζικά την αισθητική ενός χώρου.

Στην Best Partner συνεργαζόμενοι με έμπειρους και καταξιομένους διακοσμητές μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τη καταλληλότερη ταπετσαρία τοίχου για τον δικό σας χώρο. Επίσης το προσωπικό μας έχοντας εμπειρία στην τοποθέτηση μπορεί να εφαρμόσει με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο τις ταπετσαρίες στον χώρο σας.

Εδώ και αρκετά χρόνια η Best Partner τοποθετεί ταπετσαρίες τοίχου. Πολλοί απο τους πελάτες μας έχουν ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα. Επειδή η Ταπετσαρία τοίχου είναι ένα προϊόν το οποίο κατά τη γνώμη μας δεν προσφέρεται για πώληση εξ αποστάσεως, εφόσον είναι αδύνατον μια φωτογραφία να μπορέσει να αποδώσει σωστά τα χρώματα μιας ταπετσαρίας  και δεν υπάρχει τρόπος να μεταδωθεί η αφή δημιουργείται η ανάγκη της φυσικής επαφής με το προϊόν. Έτσι σας προτείνουμε να μας επισκευθείτε στο κατάστημα  μας, που βρίσκεται στη οδό Χαλκιδική 86 στην Θεσσαλονίκη.

Πλεονεκτήματα

 • Χαρίζει όμορφη αίσθηση στον χώρο δίνοντας το κλίμα που εσείς επιθυμείτε, μοντέρνο ή κλασικό
 • Συντελεί στη μεγαλύτερη και ευκολότερη καθαριότητα
 • Μονώνει καλύτερα τους τοίχους
 • Καλύπτει τις ατέλειες των τοίχων

 

Tuesday, 30 November 2010 09:21

Laminate

Written by

Τα δάπεδα laminate χρησιμοποιούνται ευρέως σε επιστρώσεις δαπέδων νέων ή και παλαιών κτιρίων. Είναι ιδανικά για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους υψηλών απαιτήσεων γιατί είναι ανθεκτικά στην τριβή, στα χτυπήματα, στα μυτερά τακούνια, στη χάραξη,στο κάψιμο από τα τσιγάρα,στα κυλιόμενα φορτία, στις χημικές ουσίες στους λεκέδες και στην υγρασία. Επιπλέον διατίθενται και με ενσωματωμένο ηχομονωτικό υπόστρωμα που περιορίζει το θόρυβο μέσα στον ίδιο χώρο, αλλά και στους γύρω χώρους μειώνοντας την αντήχηση μέχρι και κατά 18 db.

Είναι ιδιαίτερα παρακτικά γιατί καθαρίζονται εύκολα, χωρίς να χρειάζονται τρίψιμο ή λουστράρισμα. Είναι αντιολισθηρά, αντιστατικά, αντιαλλεργικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Είναι ιδανικά για ανακαινίσεις λόγω του μικρού πάχους τους .

Το δάπεδο laminate τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, η μία σανίδα «κλειδώνει» με την άλλη χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη διατομή τους, χωρίς να χρειάζεται η χρήση κόλλας. Επίσης ανάλογα τον τύπο τοποθετούνται “πλωτά” με σύστημα Clic Connect ή Lock Connect αλλά και με χρήση ειδικής ελαστικής κόλλα, χωρίς να καταστρέφεται το προϋπάρχον δάπεδο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοπικής αντικατάστασης σανίδας.

Είναι απόλυτα συμβατά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Υπάρχουν στην αγορά διάφοροι τύποι δαπέδων laminate ανάλογα για την χρήση που προορίζονται (γενική οικιακή χρήση, βαριά οικιακή χρήση, ελαφριά επαγγελματική χρήση, γενική επαγγελματική χρήση, βαριά επαγγελματική χρήση). Η επάνω στρώση και το σόκορο είναι ειδικά προστατευμένα από την υγρασία.

Τα ξύλινα δάπεδα τύπου Laminate έχουν φέρει επανάσταση στον χώρο. Μπορείτε και εσείς να επενδύσετε το δάπεδο σας με ξύλο. Τα πλεονεκτήματα του δαπέδου τύπου laminate είναι:

 • Ανθεκτικά στη φθορά. Με την ανθεκτική τους επιφάνεια, προσφέρουν τέλεια αντίσταση στη φθορά από το βάδισμα.
 • Ανθεκτικά στην πίεση και το βάρος. Τα βαριά έπιπλα ή απότομη απόθεση αντικειμένων δεν αφήνουν κανένα σήμαδι.
 • Ανθεκτικά στις ρόδες των καρεκλών που πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές. Οι ρόδες των καρεκλών που πληρούν τις προδιαγραφές (μαλακές ρόδες από λάστιχο) μπορούν να κυλίσουν πάνω στο δάπεδο, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να το καταστρέψουν.
 • Ανθεκτικά σε μεγάλο βαθμό στο κάψιμο από τσιγάρο.
 • Ανθεκτικά στο φώς. Ακόμη και όταν εκτίθονται σε πολύ έντονη ηλιοφάνεια, διατηρούν το χρώμα τους.
 • Συντελούν στην υγιεινή γιατί μπορούν να καθαριστούν με ένα υγρό ύφασμα ή να σφουγγαριστούν με πολύ καλά στιμμένο πανί. Η σκόνη και μαζί με αυτή τα ακάρεα δεν μπορούν να περάσουν κάτω απο την κλειστή επιφάνεια του δαπέδου. Τα δάπεδα είναι κατάλληλα και για άτομα που είναι αλλεργικά στην οικιακή σκόνη.
 • Δεν λεκιάζουν. Είναι ανθεκτικά σε λεκέδες από κόκκινο κρασί, καφέ ή τσάι.
 • Ανθεκτικά σε χημικά υλικά όπως τα υγρά καθαρισμού, χρώματα και άλλα. Αυτά δεν διαπερνούν την επιφάνεια και δεν χρωματίζουν το δάπεδο ενώ οι κηλίδες που ενδεχομένως δημιουργήσουν υγρά, όπως για παράδειγμα η μπογιά, είναι δυνατό να καθαριστούν με ειδικά προϊόντα καθαρισμού.
 • Βραδύκαυστα κατα DIN 4102 - B1. Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με βάση τις προδιαγραφές (DIN 4102) κλίμακα κατά της φωτιάς.

 

Tuesday, 30 November 2010 09:21

Πλακάκια

Written by

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας για την τοποθέτηση πλακιδίων. Οι δουλειές οι οποίες αναλαμβάνουμε είναι ποικίλες και περιλαμβάνουν από απλές λύσεις έως και πολύπλοκα ψηφιδωτά.

Τα υλικά τα οποία χρησιμόποιουμε είναι τα πλεόν κατάλληλα και διαθέτουν πιστοποιητικά. Επίσης συνεργαζόμαστε με πολλές γνωστές επιχειρήσεις εμπορίας πλακιδίων δίνοντας σας τις καλύτερες δυνατόν τιμές.

Κατά την εφαρμογή με κόλλα πλακιδίων

 • Διορθώνουμε όπου υπάρχει σαθρό υπόστρωμα και την επιφάνεια από σκόνες, λάδια κτλ
 • Ανακατεύουμε την κόλλα με το νερό μέχρι να η κόλα να γίνει ομοιόμορφη χωρίς σβώλους. Θα πρέπει να συμβουλευτούμε τις αναλογίες που δίδονται από τον κατασκευαστή της κόλλας.
 • Τα δόντια από τις σπάτουλες που χρησιμοποιούμε για το χτένισμα της κόλλας στην επιφάνεια πρέπει να είναι ανάλογα με το μέγεθος του πλακιδίου. Το μέγιστο πάχος στην κόλλα πρέπει να είναι μικρότερο ή ίσο με το πάχος του προς συγκόλληση πλακιδίου.
 • Το πλάτος του αρμού είναι ανάλογο με το μέγεθος του πλακιδίου και με την αισθητική που θέλουμε να προσδώσουμε.

 

Tuesday, 30 November 2010 09:21

Δάπεδο

Written by

Θέλετε να αλλάξετε το δάπεδο σας; Τότε η Best Partner σίγουρα θα αποδειχτεί για εσάς ο καλύτερος συνεργάτης σας.

Επιλέξτε κατηγορία: Πλακάκια, Laminate

Tuesday, 30 November 2010 09:20

Γυψοσανίδες

Written by

Έχουμε ανακαινίσει δεκάδες καταστήματα δίνοντας μας την εμπειρία να σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες το οποίο μεταφράζεται σε άριστης ποιότητας γυψοσανίδες. Μπορούμε να σας παρέχουμε τα εξής:

Γυψοσανίδες για χωρίσματα

Τα χωρίσματα απο γυψοσανίδες μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε το κάθε μέρος ενός χώρου, να φτιάξετε αποθηκευτικούς χώρους, να απομονώσετε ένα μέρος του δωματίου ή απλά δώστε άλλο στυλ στο χώρο σας. Οι επιλογές που έχετε είναι άπειρες. Αν το επιθυμείτε, σε συνεργασία με τους έμπειρους διακοσμητές της εταιρίας μας μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως τον χώρο σας και να έχετε ένα πραγματικά αποτελεσματικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Γυψοσανίδες για ράφια και διακοσμητικά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυψοσανίδες για να δώσετε μια πιο φρέσκια όψη στο κατάστημα σας ή στο σπίτι σας. Η χρήση της γυψοσανίδας μας δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε μικρές εσοχές οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε ραφιέρες. Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κρυφό φωτισμό χαρίζοντας στον χώρο σας μια ιδιαίτερη αισθητική.


Τα τοιχία Γυψοσανίδας κατασκευασμένα με προδιαγραφές κατασκευών είναι ανθεκτικά στο χρόνο και στη χρήση και προσφέρουν ηχομόνωση, θερμομόνωση, πυραντοχή και αντοχή σε υγρασία. Αποτελούνται από το σκελετό που είναι μεταλλικός και χωρίζεται στους στρωτήρες και ορθοστάτες, από τα φύλλα γυψοσανίδας και από τον πετροβάμβακα που τοποθετείται ανάμεσα από τα φύλλα.

Oφέλη που παρέχουν τα τοιχία γυψοσανίδας

Τα τοιχία γυψοσανίδας προσφέρουν:

 • Αντισεισμική συμπεριφορά.
 • Ταχύτητα κατασκευής.
 • Εξοικονόμηση χώρου λόγω λεπτού τοίχου.
 • Λείες επιφάνειες έτοιμες για βάψιμο.
 • Εύκολη διέλευση ηλεκτρολογικών, υδραυλικών και ψυκτικών οδεύσεων.
 • Ηχομόνωση.
 • Θερμομόνωση.
 • Πυροπροστασία

Χωρίσματα με ένα φύλλο γυψοσανίδας εκατέρωθεν των πλευρών

Ανάλυση:
Η οικονομική λύση.
Με 40kg/κ³ πετροβάμβακα και 50mm σκελετό πετυχαίνουμε:
Θερμομόνωση 0,69 W/m² Κ
Ηχομόνωση 45dB

Χωρίσματα με δύο φύλλα γυψοσανίδας εκατέρωθεν των πλευρών τους.

Το προτεινόμενο τοιχίο σε κατοικίες και επαγγλεματικούς χώρους. Δύο φύλλα γυψοσανίδας εκατέρωθεν μεταλλικού σκελετού που τα στερεώνει και εμπεριέχει πετροβάμβακα.
Με 40kg/κ³ πετροβάμβακα και 75mm σκελετό πετυχαίνουμε:
Θερμομόνωση 0,47 W/m²K (μικρότερο νούμερο = μικρότερη απώλεια)
Ηχομόνωση 51dB(μόνωση από δυνατότερο ήχο)

Με 75kg/κ³ πετροβάμβακα και 50mm σκελετό πετυχαίνουμε:
Θερμομόνωση 0,49 W/m²K (μικρότερο νούμερο = μικρότερη απώλεια)
Ηχομόνωση 61dB

 

Tuesday, 30 November 2010 09:19

Θερμομόνωση δώματος

Written by

Θερμομόνωση δώματος

Μελέτη που έγινε απο το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ένέργειας δείχνει οτι μια τυπική πολυκατοικία στην Αθήνα μπορεί να κερδίσει περίπου 1.000€ τον χρόνο απλά και μόνο χρησιμοποιώντας το Kelyfos Rooftile στο δώμα της. Γενικά τα ενεργειακά οφέλη μπορούν να φτάσουν ακόμη  και το 48% (σε κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και πετρελαίου ή φυσικού αερίου). Εκτός από την αποδεδειγμένη εξοικονόμηση ενέργειας το θερμομονωτικό πλακίδο Kelyfos Rooftile καθιστά  το κτήριο πιο οικολογικό μειώνοντας την εκπομπή αέριων ρύπων μέχρι και 35%. 
Το KelyfosRooftile είναι ένα σύνθετο θερμομονωτικό πλακίδιο το οποίο χρησιμοποιείται για την θερμομόνωση του δώματος (ταράτσα) και αποτελείται από ειδικές πλάκες λευκού τσιμέντου, υψηλών προδιαγραφών, με επικολλημένη εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS) Styrofoam της DOW

Page 1 of 2

Βρείτε μας στο Facebook

Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

Ремонт под ключ

Σύνδεση