Σας απασχολεί η τιμή; Ρωτήστε μας!

Τηλεφωνήστε στο 6945429702

 

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε για χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα!

Αστρατεκ - Νανοτεχνολογία για το σπίτι σας

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ

Στο διπλανό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε πως το θερμομονωτικό επίχρισμα Αστρατεκ σταματά την μετάδοση της θερμοκρασίας απο το ηλεκτρικό μάτι στον πάγο. Αυτό το εύκολο πείραμα δείχνει την καταπληκτικές θερμομονωτικές ιδιότητες του υλικού μας.

Χρόνια έρευνας, μοναδική τεχνολογία και άπειρες εφαρμογές καθιστούν αυτό το προϊόν απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό και επιχείριση. Κατασκευαστικές κακοτεχνίες, προβληματικές ταράτσες, έλλειψη μόνωσης σωληνώσεων στα συστήματα θέρμανσης-ψύξης. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντιμετωπιστούν με το Αστρατεκ.

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ, ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΩΣ ΘΕΡΜΟΚΕΛΥΦΟΣ

Εκπληκτική Απόδοση

Το μονωτικό πολυμερές Αστρατέκ αποδίδει εκπληκτικά σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε επιφάνεια καταργώντας την μετάδοση θερμότητας.

Γρήγορη Εφαρμογή

Ο συνολικός χρόνος που χρειάζεται για να μονωθεί μία υγιής επιφάνεια είναι μόλις 48 ώρες!

Μεγάλη Αντοχή

Χάρη στη σύνθεσή του το Άστρατεκ προσφέρει μονάδική προστασία στην επιφάνεια που διαρκεί πάνω από 15 χρόνια αποδίδοντας 100%

Οικολογική Σύνθεση

Το θερμομονωτικό Άστρατεκ δεν περιέχει τοξικές ή επικίνδυνες για την υγεία ουσίες και διαλύεται με απλό καθαρό νερό βρύσης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μείωση απωλειών

Το θερμομονωτικό υλικό Αστρατεκ ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες προσφέροντας εξοικονόμηση σε έξοδα θέρμανσης αλλά και ψύξης που αγγίζουν το 50%

Άριστη Πρόσφυση

Το Αστρατεκ μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ως αποτέλεσμα το υλικό είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε είδος κατασκευής που χρίζει μόνωσης.

Μικρό Πάχος

Η τελική στρώση του Αστρατεκ έχει πάχος μόλις 1-1,5 χιλιοστό σε τοιχοποιία δίνοντας έτσι την δυνατότητα μόνωσης, χωρίς απώλεια εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων.

Ελαστομερές

Η ευκαμψία του υλικού παραμένει ακόμα και όταν στεγνώσει και αποκτήσει την τελική του υφή αποτρέποντας έτσι τις μελλοντικές μικρορογμές.

Θερμοκρασίες απο -60, +180

Το μονωτικό Αστρατεκ χάρη στη σύνθεσή του αντέχει σε σταθερές θερμοκρασίες επιφανειών από -60 έως +180 βαθμών Κελσίου.

IR - UV Προστασία

Η αντανάκλαση της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (UV) φτάνει το 95% και της υπέρυθρης (IR) το 85%, προσφέροντας θερμομόνωση και προστασία στις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται.

Θερμογέφυρες

Ξεχάστε τα προβλήματα υγροποίησης τοίχων και μαρμάρων. Το Άστρατεκ καταργεί αποτελεσματικά οποιεσδήποτε θερμογέφυρες λύνοντας τα προβλήματα που προκαλούν.

Εσωτερική Χρήση

Η υγρή θερμομόνωση μας μπορεί να εφαρμοστεί εσωτερικά, έχοντας το ίδιο και σε μερικές περιπτώσεις και καλύτερο αποτέλεσμα. Μονώστε το διαμέρισμα σας σήμερα χωρίς άδειες και προβλήματα.

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΣΤΡΑΤΕΚ

Κτήρια – Κατασκευές

Βιομηχανία – Ειδικές Εφαρμογές

Αυτοκίνητο Σκάφος

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΤΡΑΤΕΚ

1W

Θερμική Αγωγιμότητα (0.0012 W/m2/C)

1lt/1m2

Ελάχιστη Καλυπτικότητα (υφή της επιφάνειας και τρόπος εφαρμογής)

24h

Χρόνος Στεγνώματος ανα Στρώση με μέση θερμοκρασία 10C

5%-10%

Αραίωση με Καθαρό Νερό Βρύσης

Το Αστρατέκ είναι παχύρρευστο υλικό που θυμίζει έτοιμο ακριλικό στόκο. Ως αρχική μορφή μπορεί να εφαρμόζεται αναραίωτο με σπάτουλα. Διαφορετικά δέχεται αραίωση 7-10% για την χρίση με το πινέλο η μηχάνημα airless.

Η πιο συνηθισμένη εφαρμογή για εσωτερική θερμομόνωση ειδικά στα διαμερίσματα, είναι η εφαρμογή με σπάτουλα. Το Αστρατεκ εφαρμόζεται αναραίωτο ύστερα απο καλό ανακάτεμα.

Η εφαρμογή με Μηχάνημα Ψεκασμού Airless είναι ο βασικός τρόπος εφαρμογής για το μονωτικό Αστρατεκ, ειδικά όταν πρόκειται για εφαρμογές μεγάλης επιφάνειας.

Η εφαρμογή με πινέλο είναι ο κλασσικός τρόπος που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις μόνωσης μικρών επιφανειών ή σωληνώσεων.