Σας απασχολεί η τιμή; Ρωτήστε μας!

Τηλεφωνήστε στο 6945429702

 

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε για χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα!

Εξωτερική θερμομόνωση

Εξωτερική θερμομόνωση


Η λύση της εξωτερικής θερμομόνωσης προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα.

Ελάτε στους καλύτερους! Το συνεργείο Best Partner, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία, μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει για εσάς την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές! Τηλεφωνήστε στο 6972812413 για οποιαδήποτε απορία σας!

Οικονομικά πλεονεκτήματα της εξωτερική θερμομόνωσης

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, έχει το πλεονέκτημα να σας επιστρέφει τα χρήματα που θα επενδύσετε στα πρώτα χρόνια και μετά να συνεχίζει να σας χαρίζει κέρδη σαν μία πετυχημένη οικονομική επένδυση. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην μείωση της κατανάλωσης, μείωση των εξόδων συντήρησης και αύξηση της αξίας του κτιρίου. Πιο συγκεκριμένα ισχύει:

 • Εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι 49% με λιγότερα έξοδα για θέρμανση το χειμώνα και για κρύο το καλοκαίρι.
 • Αναβάθμιση της ενεργειακής ταυτότητας του κτιρίου και συνεπώς αναβάθμιση της αξίας του.
 • Οικονομική και γρήγορη εξωτερική ανακαίνιση των κτιρίων, αποφεύγοντας το κόστος βαψίματος και επιδιόρθωσης φουσκωμένων και ριγματωμένων σοβάδων.
 • Αποφυγή συμπύκνωσης υδρατμών, μούχλας και άρα λιγότερα βαψίματα εσωτερικά.
 • Προστατεύουμε του κτιριακό κέλυφος του σπιτιού από τις καιρικές καταπονήσεις και αποφυγή σχηματισμού θερμικών γεφυρών.
 • Διατήρουμε τον ωφέλιμο χώρο του κτιρίου. Υπολογίζεται ότι σε μία οικία 80 m2, με εξωτερική θερμομόνωση αντί διπλοτοιχίας ή άλλης εσωτερικής θερμομόνωσης, κερδίζουμε μία αποθήκη περίπου 4 m2.

 

Άλλα πλεονεκτήματα της θερμομόνωσης

Προστατεύουμε το περιβάλλον μέσω της μικρότερης ενεργειακής κατανάλωσης που συνεπάγεται λιγότερες εκπομπές CO2. Για παράδειγμα η κατανάλωση κάθε λίτρου πετρελαίου εκπέμπει 2,64 kg CO2.
Διατηρούμε κατά το δυνατόν σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου και εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερο βιοτικό επίπεδο και πιο υγιεινό περιβάλλον.
Έχουμε σταθερότερο επίπεδο υγρασίας μέσω της μειωμένης ανάγκης για θέρμανση και ψύξη.
Ελάχιστη ενόχληση των ενοίκων, οι οποίοι διαμένουν στο χώρο τους κατά τη διάρκεια τοποθέτησης του συστήματος, γιατί οι εργασίες γίνονται εξωτερικά.
Μελέτη του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ένέργειας (ΚΑΠΕ Ιούνιος 2006) έχει δείξει οτι μια τυπική πολυκατοικία στην Αθήνα θα μπορούσε να κερδίσει περίπου 1.000€ τον χρόνο χρησιμοποιώντας Kelyfos Rooftile στο δώμα της. Γενικώς τα ενεργειακά οφέλη μπορούν να φτάσουν και το 48% (ηλεκτρικό ρεύμα και πετρέλαιο ή φυσικό αέριο). Εκτός από την αποδεδειγμένη εξοικονόμηση ενέργειας το θερμομονωτικό πλακίδο Kelyfos Rooftile καθιστά  το κτήριο πιο οικολογικό μειώνοντας την εκπομπή αέριων ρύπων μέχρι και 35%.
Το Kelyfos Rooftile είναι ένα σύνθετο θερμομονωτικό πλακίδιο το οποίο χρησιμοποιείται για την θερμομόνωση του δώματος (ταράτσα) και αποτελείται από ειδικές πλάκες λευκού τσιμέντου, υψηλών προδιαγραφών, με επικολλημένη εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS) Styrofoam της DOW

- Προστασία του δώματος από καιρικές καταπονήσεις
- Προστασία της υφιστάμενης στεγάνωσης* του δώματος από γήρανση και θερμική καταπόνηση
- Ευκολία και ταχύτητα στην τοποθέτηση με απλή απόθεση
- Μικρό βάρος (45kg-m2) κατάλληλο για δώματα ελάχιστου φορτίου  πλακόστρωσης χωρίς κίνδυνο υφαρπαγής από τον άνεμο
- Απάλειψη θερμικών γεφυρών** χάρη στη ραμποτέ διαμόρφωση των πλευρών του πλακιδίου
- Κύριο μέρος του πλακιδίου αποτελείται από το πιο αξιόπιστο θερμομονωτικό υλικό  της αγοράς STYROFOAM  της DOW
- Δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης του πλακιδίου σε ανέγερση επιπλέον ορόφων
- Καλαίσθητη τελική επιφάνεια

Εκτός από τα πλεονεκτήματα που ήδη έχουν αναφερθεί το Kelyfos Rooftile προστατεύει τη στεγάνωση (υγρομόνωση) του δώματος χωρίς να χρειάζεται η περιοδική αντικατάσταση ή ενίσχυση της. Επίσης σταματά την συγκέντρωση υδρατμών στο κτήριο και δεν εμφανίζονται τα αντιαισθητικά μαυρίσματα στους εσωτερικούς τοίχους από μούχλα και υγρασία.Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Kelyfos Rooftile είναι η επαναχρησιμοποίηση των πλακών στην περίπτωση ανέγερσης επιπλέον ορόφων.
*Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή του Kelyfos Rooftile είναι να έχει προηγηθεί στεγάνωση (υγρομόνωση) και δημιουργία ρύσεων στην ταράτσα.
**Θερμική γέφυρα: Τα τμήματα εκείνα των κτηρίων (κολώνες, δοκάρια) που κατέχουν λιγότερη ή μηδαμινή θερμομονωτική ικανότητα σε σχέση με   τα υπόλοιπα δομικά στοιχεία του κτηρίου. Αν και αποτελούν ένα μικρό τμήμα του οικοδομήματος, αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό ποσοστό της θερμικής απώλειας των κτηρίων.

Τεχνικές Προδιαγραφές Kelyfos Rooftile

Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι τα κτήρια είναι ο μεγαλύτερος χρήστης της ενέργειας στην Ευρώπη, μεγαλύτερος από τη βιομηχανία ή την κυκλοφορία. Το ποσό ενέργειας που χρησιμοποιείται για τη θέρμανση και τον κλιματισμό των κτηρίων ανέρχεται σε περισσότερο από 40% όλης της ενέργειας που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη. Αυτό στη συνέχεια υπονοεί ότι το ανάλογο ποσό εκπομπών προκαλείται από τη θέρμανση και τον κλιματισμό των κτηρίων, και η μεγάλη ερώτηση για τη οικοδομή είναι πώς να μειώσει αυτές τις εκπομπές.

Η βελτίωση της ενεργειακής συμπεριφοράς των κατασκευών ενισχύοντας την εφαρμοζόμενη θερμομόνωση των δομικών στοιχείων μπορεί να επιφέρει σύμφωνα με έρευνες μείωση των εξόδων για θέρμανση και ψύξη μέχρι και 30%.

Η σωστή και επαρκής χρήση των κατάλληλων θερμομονωτικών υλικών αποτελεί την ενδεδειγμένη προσέγγιση για τη ενεργειακή βελτίωση των κατασκευών.


Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης αποτελούνται από ειδικές θερμομωνοτικές πλάκες (διογκωμένη πολυστερίνη, πετροβάμβακα κτλ), ειδικά επιχρίσματα-κόλλες, ειδικά τελικά επιχρίσματα και διάφορα παρελκόμενα τα οποία εφαρμόζονται εξωτερικά του κτηρίου από εξειδικευμένα συνεργεία και προσφέρουν τη βέλτιστη θερμομόνωση τόσο σε νέα όσο και σε παλαιά κτήρια.

Πρόκειται για μια τεχνολογία που εφαρμόζεται ευρέως στην Ευρώπη, τόσε σε ψυχρά όσο και σε θερμά κλίματα, καθώς προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τη συμβατική μόνωση της διπλής τοιχοποιίας.

Τα πλεονεκτήματα αυτά είναι:

 • Απόλυτη θερμομόνωση χωρίς θερμογέφυρες
 • Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων χειμώνα-καλοκαίρι
 • Θερμομόνωση και διαμόρφωση πρόσοψης μαζί
 • Ιδανικά συστήματα για ανακαινίσεις προσόψεων
 • Προστασία από την υγρασία και τη μούχλα
 • Προστασία περιβάλλοντος
 • Δημιουργία ευχάριστων συνθηκών διαβίωσης
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Κέρδος χώρου καθώς η θερμομόνωση τοποθετείται εξωτερικά του κτηρίου
 • Μεγάλη ποικιλία τελικών επιχρισμάτων για πλήθος αρχιτεκτονικών και αισθητικών εκφράσεων

 

Βρείτε μας στο Facebook

Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

Ремонт под ключ

Σύνδεση