Σας απασχολεί η τιμή; Ρωτήστε μας!

Τηλεφωνήστε στο 6945429702

 

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε για χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα!

Επιχρίσματα

Επιχρίσματα

Η λέξη επίχρισμα είναι παράγωγο της λέξης επιχρίω που σημαίνει καλύπτω ή επενδύω.

Στον κατασκευαστικώ τομέα περιγράφει μαι τεχνική που εφαρμόζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια (με φυσικά υλικά). Κύριος στόχος της τεχνικής αυτής είναι να προστατεύει τα κτίρια απο ακραίες εξωτερικές συνθήκες. Επιπλέον τα επιχρίσματα αποτελούν μέσο το οποίο χρησιμοποιείται για την επίτευξη καλαίσθητου τελικού αποτελεσματος στον χώρο της κατασκευής κτιρίων. Τα τελευταία χρόνιααναπτύχθηκαν τεχνικές οι οποίες έχουν προσφέρει πολλά θετικά χαρακτηριστικά.

Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό (πρέσες σοβατίσματος, σκαλωσιές κτλ) και έχοντας εμπειρία 15 ετών στον χώρο της οικοδομής μπορύμε να παρέχουμε επιχρίσματα (σοβαντίσματα) με τη βεβαιότητα οτι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Πέρα απο το παραδοσιακό σοβάτισμα, οι έτοιμοι σοβάδες που χρησιμοποιεί η Best Partner , βασίζονται σε υψηλή τεχνολογία και διαθέτουν πλεονεκτήματα τα οποία ανατρεπουν τους συμβατικούς τρόπους σοβατίσματος.

Ο παραδοσιακός σοβάς χρειάζεται τέσσερα στάδια : πεταχτό, λάσπωμα, μάρμαρο, προεργασία βαψίματος. Οι έτοιμοι σοβάδες που χρησιμοποιούμε εφαρμόζονται είτε με το χέρι είτε με τη μηχανή και δίνουν τέλεια λείο αποτέλεσμα στο μισό χρόνο και επιφάνεια έτοιμη για βάψιμο.

Χρησιμοποιόντας αυτή τη μέθοδο σοβατίσματος βοηθούμε το περιβάλλον μιας και αποφεύγονται οι απώλειες υλικών , κερδίζουμε χρόνο, και κάνουμε οικονομία στα χρήματα μας ενώ συγχρόνως αυξάνουμε την πυροπροστασία του κτιρίου μας.

 

Βρείτε μας στο Facebook

Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

Ремонт под ключ

Σύνδεση