Σας απασχολεί η τιμή; Ρωτήστε μας!

Τηλεφωνήστε στο 6945429702

 

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε για χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα!

Κουφώματα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Συνθετικό κούφωμα, (περίπου 140εκ. πλάτος 210εκ. ύψος) 350€ (με μάρμαρο, στοκαρίσματα και βαψίματα αρμών)

Τα συνθετικά κουφώματα τα προτιμούν όλο και περισσότεροι καταναλωτές λόγω της χαμηλής τους τιμής αλλά και των τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν.

Το συνθετικό υλικό, γνωστό και ως PVC, είναι κακός αγωγός της θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι από τη φύση του είναι θερμομονωτικό υλικό οπότε είναι ιδανικό για  θερμομόνωση. Από πλευράς εφαρμογής των διαφόρων μερών του κουφώματος το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέλειο λόγω της μικρότερης σκληρότητας του PVC.

Η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να ανακυκλωθεί έως και εφτά φορές μέχρι να αχρηστευθεί κάτι που το καθιστά φιλικό προς το πεειβάλλον.

Τα σύγχρονα συστήματα πλαστικών κουφωμάτων – PVC έχουν υψηλή αντοχή στη φωτιά είναι απόλυτα στεγανά και αθόρυβα και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Το μόνο μειονέκτημα τους είναι ότι επειδή είναι πλαστικά αντιδρούν στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και μπορεί να παρουσιάσουν αλλοιώσεις στο χρώμα (κιτρίνισμα).

Τα πλαστικά κουφώματα - PVC συγκριτικά έχουν εύκολη τοποθέτηση και λόγω της στεγανότητας τους δεν “ιδρώνει” εσωτερικά το προφίλ πράγμα το οποίο μπορεί να παρουσιάσει ένα κούφωμα αλουμινίου.

Το πλεονέκτημα των πλαστικών κουφωμάτων – PVC είναι ο συνδυασμός τιμής, το εύκολο και μικρό κόστος συντήρησης και η μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

Βρείτε μας στο Facebook

Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

Ремонт под ключ

Σύνδεση