Σας απασχολεί η τιμή; Ρωτήστε μας!

Τηλεφωνήστε στο 6945429702

 

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε για χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα!

Laminate

Τα δάπεδα laminate χρησιμοποιούνται ευρέως σε επιστρώσεις δαπέδων νέων ή και παλαιών κτιρίων. Είναι ιδανικά για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους υψηλών απαιτήσεων γιατί είναι ανθεκτικά στην τριβή, στα χτυπήματα, στα μυτερά τακούνια, στη χάραξη,στο κάψιμο από τα τσιγάρα,στα κυλιόμενα φορτία, στις χημικές ουσίες στους λεκέδες και στην υγρασία. Επιπλέον διατίθενται και με ενσωματωμένο ηχομονωτικό υπόστρωμα που περιορίζει το θόρυβο μέσα στον ίδιο χώρο, αλλά και στους γύρω χώρους μειώνοντας την αντήχηση μέχρι και κατά 18 db.

Είναι ιδιαίτερα παρακτικά γιατί καθαρίζονται εύκολα, χωρίς να χρειάζονται τρίψιμο ή λουστράρισμα. Είναι αντιολισθηρά, αντιστατικά, αντιαλλεργικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Είναι ιδανικά για ανακαινίσεις λόγω του μικρού πάχους τους .

Το δάπεδο laminate τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, η μία σανίδα «κλειδώνει» με την άλλη χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη διατομή τους, χωρίς να χρειάζεται η χρήση κόλλας. Επίσης ανάλογα τον τύπο τοποθετούνται “πλωτά” με σύστημα Clic Connect ή Lock Connect αλλά και με χρήση ειδικής ελαστικής κόλλα, χωρίς να καταστρέφεται το προϋπάρχον δάπεδο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τοπικής αντικατάστασης σανίδας.

Είναι απόλυτα συμβατά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Υπάρχουν στην αγορά διάφοροι τύποι δαπέδων laminate ανάλογα για την χρήση που προορίζονται (γενική οικιακή χρήση, βαριά οικιακή χρήση, ελαφριά επαγγελματική χρήση, γενική επαγγελματική χρήση, βαριά επαγγελματική χρήση). Η επάνω στρώση και το σόκορο είναι ειδικά προστατευμένα από την υγρασία.

Τα ξύλινα δάπεδα τύπου Laminate έχουν φέρει επανάσταση στον χώρο. Μπορείτε και εσείς να επενδύσετε το δάπεδο σας με ξύλο. Τα πλεονεκτήματα του δαπέδου τύπου laminate είναι:

  • Ανθεκτικά στη φθορά. Με την ανθεκτική τους επιφάνεια, προσφέρουν τέλεια αντίσταση στη φθορά από το βάδισμα.
  • Ανθεκτικά στην πίεση και το βάρος. Τα βαριά έπιπλα ή απότομη απόθεση αντικειμένων δεν αφήνουν κανένα σήμαδι.
  • Ανθεκτικά στις ρόδες των καρεκλών που πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές. Οι ρόδες των καρεκλών που πληρούν τις προδιαγραφές (μαλακές ρόδες από λάστιχο) μπορούν να κυλίσουν πάνω στο δάπεδο, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να το καταστρέψουν.
  • Ανθεκτικά σε μεγάλο βαθμό στο κάψιμο από τσιγάρο.
  • Ανθεκτικά στο φώς. Ακόμη και όταν εκτίθονται σε πολύ έντονη ηλιοφάνεια, διατηρούν το χρώμα τους.
  • Συντελούν στην υγιεινή γιατί μπορούν να καθαριστούν με ένα υγρό ύφασμα ή να σφουγγαριστούν με πολύ καλά στιμμένο πανί. Η σκόνη και μαζί με αυτή τα ακάρεα δεν μπορούν να περάσουν κάτω απο την κλειστή επιφάνεια του δαπέδου. Τα δάπεδα είναι κατάλληλα και για άτομα που είναι αλλεργικά στην οικιακή σκόνη.
  • Δεν λεκιάζουν. Είναι ανθεκτικά σε λεκέδες από κόκκινο κρασί, καφέ ή τσάι.
  • Ανθεκτικά σε χημικά υλικά όπως τα υγρά καθαρισμού, χρώματα και άλλα. Αυτά δεν διαπερνούν την επιφάνεια και δεν χρωματίζουν το δάπεδο ενώ οι κηλίδες που ενδεχομένως δημιουργήσουν υγρά, όπως για παράδειγμα η μπογιά, είναι δυνατό να καθαριστούν με ειδικά προϊόντα καθαρισμού.
  • Βραδύκαυστα κατα DIN 4102 - B1. Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με βάση τις προδιαγραφές (DIN 4102) κλίμακα κατά της φωτιάς.

 

Βρείτε μας στο Facebook

Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

Ремонт под ключ

Σύνδεση