Σας απασχολεί η τιμή; Ρωτήστε μας!

Τηλεφωνήστε στο 6945429702

 

 

 

 

 

 

Αγωνιζόμαστε για χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα!

Δειγματα εργασιας

Children categories

Δειγματα εργασιας Τοποθετησης Θερμομονωσης

Για να ζεσταθούμε με φθηνό κόστος , δεν αρκεί μόνο να βρούμε έναν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης. Μπορούμε να μειώσουμε τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού μας μέχρι και 50% με μία καλή θερμομόνωση. Μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και το αντίθετο, δηλαδή να κλειδώσουμε τη ζέστη, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, έξω από το σπίτι μας, με την εξωτερική θερμομόνωση.

 

Ουσιαστικά ντύνουμε το κτίριο μας σαν να φοράει ένα παλτό. Ένα κτίριο έχει τις μεγαλύτερες απώλειες του από την τοιχοποιία. Αν η τοιχοποιία του είναι αμόνωτη,τότε η σπατάλη είναι τεράστια. Η εξωτερική θερμομόνωση είναι μία κατασκευή που απαρτίζεται από θερμομονωτικό υλικό το οποίο στερεώνεται στην επιφάνεια της τοιχοποιίας, του τούβλου δηλαδή, και έχει ως αποτέλεσμα να χρησιμοποιούμε τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης που έχουμε στο σπίτι μας και να έχουμε ένα πολύ πιο άνετο περιβάλλον σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τη θερμομόνωση μπορούμε να τη συγκρίνουμε με ένα θερμός. Όπως ο θερμός έχει μία εξωτερική θερμομόνωση , έτσι και στη θερμομόνωση του κτιρίου που όταν ρίχνουμε ζεστό νερό διατηρείται ζεστό το κτίριο το χειμώνα, και όταν το καλοκαίρι ρίξουμε παγωμένο νερό διατηρείται το κτίριο δροσερό. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αναπλάσουμε ένα παλιό κτίριο και παράλληλα να το αξιοποιήσουμε.

 

Όταν εφαρμόζεται η εξωτερική θερμομόνωση τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, ειδικά σε παλιές κατοικίες που αυτοί που κατοικούσαν μέσα είχαν συνηθίσει σε κάποιες πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ο τρόπος αναβάθμισης της ενεργειακής ταυτότητας των κτιρίων επομένως να αυξήσουμε και την αξία τους στην αγορά αλλά και παράλληλα να εξοικονομήσουμε ενέργεια καθιστώντας το σαν καινούργιο.

 

Τα ενεργοβόρα σπίτια που ανεβάζουν το μηνιαίο προϋπολογισμό του κάθε νοικοκυριού με το κατάλληλο λίφτινγκ μπορούν να μετατραπούν σε μικρά πράσινα παλατάκια που θα καταπολεμούν την ενεργειακή σπατάλη. Στις ανακαινίσεις θα πρέπει να αλλάζουμε και τα κουφώματα που έχουν πολλές ενεργειακές απώλειες και θα πρέπει να είναι διπλά τζάμια και αν είναι δυνατόν θερμομονωτικά. Στις μέρες μας όλο και στην ανακαίνιση του σπιτιού τους χρησιμοποιούν την εσωτερική αλλά και την εξωτερική θερμομόνωση του για το σπίτι τους.

 

Επιλέξτε τη θερμομόνωση αν σκοπεύετε να κάνετε την ανακαίνιση του σπιτιού σας,για εξαιρετική οικονομία, σεβασμό στο περιβάλλον και καλύτερη ποιότητα ζωής!

View items...

Βρείτε μας στο Facebook

Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη

Ремонт под ключ

Σύνδεση